Güncel Haberler

Ozan Bulkaz: “Hayır, pişman değilim.”

Ozan Bulkaz sezon ortasında Selçuk Ernak’ın ayrılmasından sonra Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye‘nin başına geçti. Ekonomik sorunların aşılabileceğine inanıyordu ancak öyle olmadı… Sakarya sürekli kan kaybetti, önce yabancılar bıraktı, sonra yerliler birçok maçta sahaya çıkmadı. BGL’de finale kalamamış genç oyuncular ve devam eden birkaç yerli ile sezon tamamlandı ancak içinde bulunulan şartlar sonucunda Sakarya sonuncu olarak ligden düşmekten kurtulamadı.

Bulkaz Basketfaul ile mini bir röportaj gerçekleştirdi ve temelde şu soruyu cevapladı: Pişman mısın?

  • Üzüntülerim tabii ki oldu ama pişmanlık hissetmedim. Sakarya’ya gittiğimde kentin potansiyelini düşünerek işlerin düzelebileceğine inanıyordum, maddi sorunlar aşılamadı.
  • Sakarya’ya gittiğimizde ilk maçı kazandık, eğer İBB ve Afyon maçlarını yabancısız da olsa antrenman yapmış tam kadro yerlilerle oynayabilmiş olsak yine de ligde kalmak için şansımız vardı ama sahaya BGL oyuncularıyla çıktık.
  • Sonuçta biz ahlaklı şekilde işimizi yaptık, çalışmanın pişmanlığı olmaz.
  • Sakarya sonuçta TBL’ye düştü. TBL kötü bir yer değil. Sakarya gibi büyük bir kentin, spor tesisleri olan bir organizasyonun daima basketbolun içinde olması lazım. Sakarya herkesin rahat edebileceği bir spor kenti. inşallah akıllı bir politika ile yeniden çıkarlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …