Güncel Haberler

CSKA Başkanı Vatutin: “Herkesi Kadroda Tutmamız Çok Zor”

CSKA Moskova’nın başkanı Andrey Vatutin, yaz dönemi hakkında konuştu.

CSKA Moskova, EuroLeague’de şampiyonluğa ulaşarak tarihinde 8. kez en büyük kupayı kazanmayı başardı.

Bu şampiyonluk Rus devine büyük bir mutluluk verse de yaz dönemi CSKA için oldukça zorlu geçecek. Takımda Cory Higgins, Nando De Colo, Will Clyburn, Kyle Hines gibi çok önemli isimler dahil olmak üzere 9 kişinin kontratı bu yaz sona eriyor. Üstelik CSKA’nın yıldızlarıyla ilgili ortaya her gün farklı farklı iddialar atılıyor.

Rus medyası TASS’a konuşan CSKA Moskova başkanı Andrey Vatutin de hepsiyle anlaşmalarının çok zor olduğunu söyledi.

Vatutin, “Sene sonunda sözleşmesi bitecek 9 oyuncumuz var. Hepsini kadroda tutmak zor olacak. Bütçemiz aynı kalacak fakat oyuncular EuroLeague şampiyonluğu sebebiyle zam isteyecekler. Takımda değişiklikler olacak. Hepsiyle tekrardan imzalamak istiyorum ama bu çok zor” dedi.

CSKA’da bu yaz Cory Higgins, Nando De Colo, Will Clyburn, Alec Peters, Kyle Hines, Othello Hunter, Semen Antonov ve koç Dimitris Itoudis’in sözleşmesi sona erecek. Sergio Rodriguez’in de kontratında opsiyon bulunuyor.

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …