Güncel Haberler

Barcelona Listesine İki Önemli İsmi Aldı!

Bu sezon da Turkish Airlines Euroleague‘de Final Four hedefini gerçekleştiremeyen Barcelona Lassa transfer piyasasının en hareketli takımlarından biri olacağının sinyallerini şimdiden veriyor. Özellikle guard rotasyonunu güçlendirmek isteyen İspanyol devi, 2 önemli ismi gündemine almış durumda.

Bu isimlerin ilki gayet yakından tanıdığımız bir guard, Fenerbahçe Beko‘nun Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas. Tecrübeli oyuncunun yazın kontratı sona eriyor ve uzatma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı net değil. Tabi adı sıkça Yunan devleri Olympiakos ve Panathinaikos ile de anılıyor. Ama Barcelona’nın da ona ciddi bir teklifte bulunacağı Katalunya basınından gelen haberler arasında. Ayrıca daha önce Barça’nın ezeli rakibi Real Madrid’in de Yunan guard ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı İspanyol medyasında.

Barça’nın ilgilendiği diğer isim ise eski oyuncuları Alex Abrines. Bilindiği gibi yetenekli kanat oyuncusu NBA’de son olarak Oklahoma City Thunder’dan “kişisel sebeplerden” dolayı ayrılmış, serbest kalmıştı ve bir açıklama getirilmemişti bu kişisel nedenlere. Oyuncunun mental olarak iyi durumda olmadığı ve eski takımına dönmenin kariyerini yeniden ayağa kaldırmak için doğru seçenek olacağı söyleniyor.

Diğer taraftan İspanyol devi bu sezonun en etkili isimlerinden biri olan Corry Higgins ile de ilgileniyor daha önce ilettiğim gibi. Ancak yıldız oyuncunun önceliğinin CSKA olması ve ardından NBA opsiyonlarını da değerlendirmek istemesi Barça’yı biraz geri plana atmış durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …