Güncel Haberler

Barcelona Transfer Listesinin Başına Skorer İsmi Koydu!

İspanyol devi Barcelona Lassa bu yaz transferdeki en büyük hedefini CSKA Moskova ile kontratı sona eren Birleşik Amerikalı skorer Cory Higgins olarak belirledi.

Her ne kadar Euroleague yönetimi tarafından en iyi ikinci beşe seçilmeye bile laik görülmese de bu sezon kariyerinin en etkili yılını geçiren Cory Higgins, İspanya’nın en önemli sitelerinden biri olan AS’ın haberine göre Barcelona’nın transferdeki en önemli hedefi. Son 4 yılı CSKA’da geçiren ve ekonomik olarak bir Rus takımıyla yarışmanın kolay olmadığı vurgulansa da Barcelona’nın transfer için gündem yoklayacağı belirtiliyor. Higgins bu sezon Euroleague’de 14.7 sayı 2.2 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

Ülkemizde Gaziantep forması ile çıkışa geçtikten sonra CSKA forması ile de her sezon üstüne koyarak ilerleyen skorer yıldızın NBA opsiyonlarını öncelikli olarak değerlendireceği ardından CSKA ile masaya oturması bekleniyor. Umarım Barcelona dışında temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes de bu topa girererler. Sarı lacivertlilerde Green, lacivert beyazlılarda ise Beaubois’nın yerine rahatlıkla düşünülebilir, seviye atlatır hangi temsilcimize giderse. Tabi diğer taraftan Real Madrid’in de boş durmayacağı ve Higgins konusunda devrede olacağı gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …