Güncel Haberler

Davies’in Talipleri Artıyor!

Zalgiris Kaunas‘daki ikinci sezonunda koç Jasikevicius liderliğinde gelişimini sürdüren ve sezonun en iyi beşine seçilen artık adını Turkish Airlines Euroleague‘in elit uzunları arasına yazdıran Brandon Davies‘in talipleri her geçen gün artıyor.

NBA patentli pivot ile İspanyol devi Real Madrid’in yakından ilgilendiğini ve süreçte ilerleme kaydettiğini sizlere iletmiştim. Şimdi de Euroleague’in son şampiyonu CSKA Moskova‘nın menajeri aracılığıyla yıldız uzun için nabız yokladığı iddia ediliyor.

2.08 boyunda olan 27 yaşındaki Davies Euroleague sezonunu 14.2 sayı, 5.5 ribaund, 2.0 asist ve Litvanya’da ise normal sezonu 12.0 sayı, 4 ribaund, 1.8 asist ile tamamlamıştı.

Real Madrid’in Ayon ile kontrat yenilemeyecek olması ve yerine takviye olarak Davies’i düşünmesi mantıklı bir hamle olarak görünüyor. Ancak CSKA’nın elinde zaten Hines ve Hunter gibi Davies’e benzer tarzda uzunlar olduğunu düşündüğümüzde bu hamlenin pek de mantıklı olmadığını düşünüyorum. Bu arada umarım temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko da Davies için girişimlerde bulunurlar, iki ekibimizin de bu tarz bir uzuna çok ihtiyacı var. Fenerbahçe’nin Lauvergne’in kontratından çıkması ve Anadolu Efes’in Pleiss ile yollarını ayırması olasılıkları gündemde olduğu için Davies için hamle yapmalılar diyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …