Güncel Haberler

Milwaukee ve Ersan’dan Toronto’ya Farklı Tarife!

Doğu Konferansı final serisi 2.maçında Milwaukee Bucks milli oyuncumuz Ersan İlyasova’nın etkili oyunu eşliğinde Toronto Raptors‘u 125-103’lük skorla rahat geçti ve seride 2-0 öne geçti. Serinin önümüzdeki iki maçı Toronto’da oynanacak. Tarihinde 2-0 öne geçtikten sonra hiç seri kaybetmeyen Milwaukee, Toronto’yu elerse 45 yıl sonra ilk kez NBA finaline yükselecek.

Ersan İlyasova 21 dakika sahada kalırken 17 sayı ile takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu, istatistiklerine 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma da ekledi. Normal sezonun en fazla hücum faul aldıran (50) oyuncusu bu maçta da görevini yaptı ve akılllı savunmasıyla rakiperine 3 hücum faul aldırdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Giannis Antetekounmpo 30 sayı, 17 ribaund, 5 asist, 2 blok ile yine MVP performansı ortaya koyarken, Nikola Mirotic 15 sayı, 6 ribaund, Malcolm Bragdon 14 sayı, 5 asist, 4 ribaund, George Hill 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Khris Middleton 12 sayı ile Milwaukee’nin galibiyetinde rol alan diğer isimler oldular.

Toronto Raptors’ta ise Kawhi Leonard 31 sayı, 8 ribaund, Kyle Lowry 15 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Norman Powell’ın 14 sayı, 4 ribaundluk performansları yeterli olmadı. Pascal Siakam 8 sayı, 2 asist, 1 ribaund, Marc Gasol 2 sayı ürterek beklentilerin çok altında kaldılar.

1- ERSAN İLYASOVA’NIN PERFORMANSI:

2- MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/v19GK4lkvOQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …