Güncel Haberler

Bahçeşehir Önümüzdeki Sezon İçin Hamlelere Başlıyor!

Bu sezon ilk kez yer aldığı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘ne renk katan ancak play-off biletini son anlarda kaçırarak sezonu erken noktalayan Bahçeşehir Koleji vakit kaybetmeden gelecek sezonun çalışmalarına başladı.

İstanbul temsilcisinin hedefindeki ilk isim ise bu sezon Gaziantep forması ile harika bir performans sergileyen Normal Sezon Ödülleri‘nde kendisine MVP ödülünü layik gördüğüm Nijeryalı uzun Tonye Jekiri.

Jekiri sezonu 12.6 sayı, 10.3 ribaund, 2.3 asit, 1.0 topçalma, 20.8 verimlilik puanı ile tamamlamış ve takımının 5.sırada yer alarak play-off biletini kapmasını sağlamıştı. Atletik özellikleri, blok tehditi ve ribaundlardaki etkinliğinin yanı sıra hücumda da bitirici özelliklerini ve bunların üstüne asist özelliklerini de geliştirdi. Önümüzdeki sezon Avrupa’da da boy gösterecek Bahçeşehir’in bu sezon en büyük eksikliğiydi bu tarz bir pota altı oyuncusu. Nijeryalı uzunu kadrolarına katmayı başarırlarsa önemli bir işe imza atmış olacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Fenerbahçe, Yiğit Hamza’yı Transfer Etti (Çifte lisansa sahip olacak)

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi finalisti Fenerbahçe Beko, kadrosuna genç bir forvet ekledi. Kulüpten yapılan …