Güncel Haberler

Milwaukee Lopez’in Etkili Oyunuyla Toronto’yu İlk Maçta Yenmeyi Başardı (Ersan 7 sayı)

Doğu Konferansı final serisi ilk maçında Milwaukee Bucks konuk ettiği Toronto Raptors‘u 108-100 yenerek seride 1-0 öne geçti. Bu sonuçla Bucks 2001’den bu yana ilk kez konferans finalinde bir galibiyet elde edebilmiş oldu. Serinin ikinci maçı Cuma akşamı Milwaukee’de oynanacak.

Maça iyi başlayan taraf Toronto oldu, Kanada temsilcisi ilk çeyreği 34-23, devreyi 59-51 ve 3.çeyreği 83-76 önde tamamladı. Son çeyrekte ise Leonard ile Siakam’ı Milwaukee savunmasının devre dışı bırakmasıyla sadece Lowry ile ayakta kalmaya çalıştılar ama yeterli olmadı. Ev sahibi son çeyrektei 32-17’lik skorla maçı 108-100 kazanmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de Brook Lopez kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı ve 29 sayı, 11 ribaund, 4 blok, 2 asistlik performansı ile ön plana çıkan isimdi. Giannis Antetokounmpo 24 sayı, 14 ribaund, 6 asist, 3 blok, 2 topçalma ile yine MVP performansı sergiledi. Malcolm Bragdon 15 sayı, 3 asist, 3 ribaund, Khris Middleton 11 sayı, 11 ribaund, 4 asist ile öne çıkan diğer isimler oldular.

Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise 14 dakikada 7 sayı, 3 ribaundla mücadele etti.

Toronto Raptors’ta Kyle Lowry 30 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile özellikle son çeyrekteki etkili performansı ile takımını ayakta tutmaya çalışan isim oldu. Kawhi Leonard 31 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 3 topçalma, Pascal Siakam 15 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile ilk 3 çeyrekteki etkili performanslarını son çeyreğe taşıyamadılar.

https://youtu.be/7yrYqKCFt6g

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …