Güncel Haberler

Golden State Artık Finale 1 Galibiyet Uzaklıkta!

Batı Konferansı yarı final serisi 5.maçında Golden State Warriors evinde hata yapmadı ve Houston Rockets‘ı 104-99 yenerek seride 3-2 öne geçti.

Warriors 2.çeyrekte farkı 20 sayıya kadar çıkarsa da sonrasında 3.çeyrekte yıldızı Durant’in sakatlanıp oyundan çıkmasıyla zorlanmaya başladı. Warriors devreye 57-43 önde girmesine rağmen Durant’in yokluğunda ikinci yarı Rockets’ın sert savunmasını aşmakta zorlandı ve sadece 15 sayı bulabildiği 3.çeyreğin ardından son çeyreğe 72-72 beraber girildi.

Son 6 dakikaya girilirken skor 84-84 olmuştu. Bu kez Warriors savunmada vidaları sıktı son 3 dakikikaya girilirken 97-89 ile öne geçti. Son bölümde skor 102-99 Warriors lehineyken Houston bir fırsat yakaladı ama çaldıkları topu kontrol edemediler ve potalarında Thompson basketini gördüler ki bu da maçın skorunu 104-99 Warriors lehine belirlemiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry karşılaşmayı 25 sayı, 6 ribaund, 5 asistle tamamladı. Klay Thompson 27 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Kevin Durant 22 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Draymond Green 12 ribaund, 11 asist, 8 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Houston Rockets’ta ise James Harden 31 sayı, 4 ribaund, 8 asist, 4 topçalma, Eric Gordon 19 sayı, PJ Tucker 11 sayı, 10 ribaundla öne çıktılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …