Güncel Haberler

Denver Genç Yıldızları ile Ev Sahibi Avantajını Geri Aldı

Batı Konferansı yarı final serisi 4.maçında Denver Nuggets deplasmanda Portland Trail Blazers‘ı deplasmanda 116-112 yenerek ev sahibi avantajını geri aldı ve seriyi de 2-2’de eşitlemiş oldu. Serinin beşinci maçı Denver’da oynanacak.

Bitime 13 saniye kala Denver adına Murray çizgiden 2/2 atınca fark 4 sayıya (112-108) çıktı. 8 saniye kala Lillard çembere gidip bitirdi ve Portland skora yeniden ortak oldu: 112-110. 7 saniye kala yeniden çizgiye giden Murray yine hata yapmadı ve skoru 114-110’a getirdi Denver lehine.

McCollum 4 saniye uzak menzilli bir üçlükle farkı 2 sayıya (114-112) düşürdü, ancak 3 saniye kala bir kez daha çizgiye gitmeyi başaran Murray yine hata yapmadı ve skoru 116-112’ye getirdi. Kalan sınırlı sürede Portland hamle yapamadı ve maç bu skorla sona ermiş oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Denver’da kritik anlarda soğuk kanlılıkla faul atışlarında hatasız oynayan genç guard Jamal Murray 34 sayı, 5 ribaund, 4 asistle ön plana çıkarken Nikola Jokic ise 21 sayı, 12 ribaund, 11 asistle üst üste ikinci, play-off kariyerindeki dördüncü triple-doube’ına imza attı. Paull Millsap’tan 21 sayı, 10 rbaund, Gary Harris’ten 14 sayı, 5 ribaundluk katkı geldi galibiyet yolunda.

Portland tarafında ise CJ McCollum 29 sayı, 6 ribaund, Damian Lillard 28 sayı, 7 asist, 3 ribaund, Al Farouq Aminu 19 sayı, 8 ribaund, Seth Curry tamamı ilk yarıda olmak üzere 16 sayı ile öne çıktılar.

1-JOKİC’İN TRIPLE-DOUBLE PERFORMANSI:

https://youtu.be/jcgHlovNmxs

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=ms21KDulSHA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …