Güncel Haberler

76ers Embiid Liderliğinde Raptors’u Yendi (Furkan kadroda yok)

Doğu Konferansı yarı final serisi 3.maçında konuk ettiği Toronto Raptors‘u 116-95 gibi net bir skorla yenen Philadelphia 76ers seride 2-1 öne geçmeyi başardı.

Maçı baştan sona üstün götüren 76ers soyunma odasına 64-53 girdi ve son üçüncü çeyreği de 89-81 önde geçti. Son çeyrekte ise savunmada vidaları sıkarak Raptors’un sadece 14 sayı bulmasına izin vererek 21 sayılık farkla ezici bir üstünlük kurdu rakibine karşı.

76ers’da Joel Embiid 33 sayı ile play-off kariyer rekorunu kırdı ve yanın 10 ribaund, 3 asist, 5 blok da ekleyerek maçın yıldızı oldu. Jimmy Butler 22 sayı, 9 ribaund, 8 asist, JJ Redick 15 sayı, Tobias Harris 13 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Ben Simmons 10 sayı, 7 ribaund, 7 asistle galibiyete katkı veren diğer isimler oldular. Furkan Korkmaz ise 13 kişilik kadroda yer bulamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’ta Kawhi Leonard‘ın 33 sayı, 4 ribaund, 3 asistlik ve Pascal Sikakam’ın 20 sayı, 3 ribaundluk performansları galibiyet yolunda yeterli olmadı. Kyle Lowry da 7 sayı, 5 asist, 5 ribaundda yine kendi standartlarının altında bir performans sergiledi.

https://youtu.be/cbBMqFs2SSU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …