Güncel Haberler

Portland Deplasmanda Denver’ı Yenerek Seriyi 1-1 Yaptı

Batı Konferansı play-off yarı final serisi 2.maçında Denver Nuggets‘a konuk olan Portland Trail Blazers 97-90 kazanarak seriyi 1-1 yaptı ve ev sahibi avantajını cebine koymuş oldu. Serinin sonraki 2 maçı Portland ev sahipliğinde oynanacak.

Portland ilk devrede yakaladığı 15 sayılık farkı iyi kullandı ve maç sonuna kadar aradaki farkı güvenli seviyede tuttu. Denver Jokic’in alçak posttan yaptığı servisleri değerlendiremedi ve düşük yüzdeyle oynadı. Son çeyrekte bir geri dönüş yapsalar da tamamlayamadılar.

Denver’da Nikola Jokic 16 sayı, 14 ribaund, 7 asistle triple-double’a yaklaştı. Paul Millsap 14 sayı, 11 ribaundla double-double yaptı, Jamal Murray 15 sayı, 7 ribaundla oynadı ama bu performanslar galibiyet için yeterli olmadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Portland’da ise CJ McCollum 20 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Rodney Hood 15 sayı, 3 ribaund, Damian Lillard 14 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Enes Kanter 15 sayı, 9 ribaundla galibiyeti getiren isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=lfF3Rv4NIzo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …