Güncel Haberler

Ergin Ataman: “İyi basketbolun yanında mücadele eden bir Anadolu Efes takımı basketbolseverle buluştu.”

Anadolu Efes‘in Sinan Erdem’de Barcelona Lassa‘yı geçerek Final Four biletini kapmasının ardından tecrübeli koç Ergin Ataman duygularını ve düşüncelerini şu açıklamalarla dile getirdi:

“Çok heyecanlıyım, çok gururluyum. İyi basketbolun yanında mücadele eden bir Anadolu Efes takımı basketbolseverle buluştu. Biz bunu hak etmiştik ve hak ettiğimiz Final Four ile buluştuk. Öncelikli hedefimiz play-offa kalmaktı. Anadolu Efes geçen sezon EuroLeague’in sonuncusuydu. Adım adım gittikten sonra oynadığımız oyun bize güven verdi. Barcelona yıldızlar topluluğu, maçı bırakmayan oyuncular. Başında da çok deneyimli bir koç var. Maçın başında söyledim. Kazanmamız gerekiyordu. Herkesin kalbi bizimle beraberdi, mükemmel bir finaldi. Barcelona’ya da tebrikler ama burada bu taraftarla bizi yenmek çok zor. Her dakika savaştık. Her dakika. Şimdi Final Four’da ne olacağını göreceğiz ama bugün kutlama günü.

Fenerbahçe, Avrupa’nın en büyük takımı ve Avrupa’nın en iyi koçu Zeljko Obradovic’e sahipler. Bu sezon Fenerbahçe ile oynadığımız 3 maçı kaybettik, 3 maçı kazandık. Orada da o gün, hangi takım hak ederse final oynayacak. Bizden önce Final Four’a kalan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı’nı ve meslektaşım Zeljko Obradovic’i tebrik ediyorum. Umarım tüm Türk taraftarlar bu tarihi karşılaşmayı mutlulukla takip ederler.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …