Güncel Haberler

Philadelphia Deplasmanda Toronto’yu Yenerek Seriye Denge Getirdi

Doğu Konferansı yarı final serisi ilk maçında Philadelphia 76ers deplasmanda Toronto Raptors‘u 94-89 yenerek seriyi 1-1’e getirmeyi başardı ve ev sahibi avantajını da kapmış oldu. Ayrıca 76ers bu galibiyetle 2012 yılından bu yana tam 14 maçtır kazanamadığı Toronto deplasmanında da şeytanın bacağını kırmış oldu.

İlk yarıda farkı 19 sayıya kadar çıkaran 76ers ikinci yarıda ise Toronto’nun geri dönüşüne engel olamadı. Son çeyreğin başında tekrar vites arttırarak kolay sayılar bulan 76ers ilk 5 dakikada farkı yeniden çift hanelere 11 sayıya kadar çıkardı. Ancak ardından tempoyu düşüren Toronto tekrar bir hamle yaptı ve farkı 5 sayıya kadar indirdi. Bitime 46 saniye kala ise Siakam’ın basketiyle fark 1 sayıya düştü (90-89). Bitime 6 saniye kala Toronto 92-89 gerideyken Green üçlükten isabet çıkaramayınca maçın kazananı 76ers oldu. Harris son bölümde çizgiden 2/2 yaparak sadece skoru belirledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Jimmy Butler 30 sayı, 11 ribaund, 5 asist ile takımını sırtlayan isim oldu. James Ennis 13 sayı, 6 ribaund, Joel Embiid 12 sayı, 6 ribaund, 5 asist, JJ redick 11 sayı, 3 ribaund, Tobias Harris 9 sayı, 11 ribaund, sakatlandığı için ikinci yarıda oyuna giremeyen Greg Monroe 10 sayı, 6 ribaundla mücadele etti. Furkan Korkmaz oyuna girmedi.

Raptors’ta ise Kawhi Leonard 35 sayı, 7 ribaund, 6 asist, Pascal Siakam 21 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ve Kyle Lowry 20 sayı, 5 ribaund, 5 asistle direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=IZSn0ceXxy8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …