Güncel Haberler

Büyükçekmece Deplasmanda Afyon Karşısında Hata Yapmadı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 28. haftasında Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, deplasmanda Afyon Belediyespor’u 80-76’lık skorla mağlup etti.

Maça Afyon Belediyespor hızlı başladı. İlk 4 dakikada rakibine sayı şansı vermeyen ev sahibi takım, 10-0’lık seri yakaladı. Talat Altuney, Altan Erol ve Cevher Özer’in sayılarıyla sayı üretin Afyon ekibi çeyreği 24-13 önde geçti. İkinci çeyreğe de top kayıplarıyla başlayan Büyükçekmece Arel Üniversitesi, sayı bulmakta zorlansa da farkın açılmasına izin vermedi. İlk devre Afyon Belediyespor’un 41-37 üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü çeyreğe Altan Erol ve Zelionis’in sayıları ile hızlı başlayan Afyon Belediyespor, üçüncü çeyreği 61-50 önde geçti. Son çeyrekte Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol etkili oldu. Pota altını kullanmaya çalışan İstanbul ekibi, faul atışları ile sayı üretti. Gibson ile bulduğu sayılarla farkı eriten Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, son 6 dakikaya 68-66 önde girdi. Çekişmeli geçen son dakikalarda üstünlüğünü koruyan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, sahadan 80-76 galip ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Afyon’da Altan Erol 20 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Serkan Menteşe 17 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Talat Altunbey 16 sayı, 9 ribaund ile ön plana çıkan isimler oldular.

Büyükçekmece’de ise Danny Gibson 23 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkarken, Kenny Hayes 19 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Berkay Candan 14 sayı, 10 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …