Güncel Haberler

Toronto Evinde Hata Yapmadı ve Philadelphia’yı Rahat Geçti (Furkan 5 sayı)

Doğu Konferansı yarı final serisi ilk maçında Toronto Raptors ev sahibi avantajını iyi kullandı ve Philadelphia 76ers‘ı 108-95 yenerek seride 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu sonuçla Raptors evinde oynadığı 76ers maçlarındaki galibiyet serisini 14 maça çıkarmış oldu.

Toronto’da Kawhi Leonard 45 sayı ile play-off kariyer rekorunu kırdı, 11 ribaundla double-double yaptı. Pascal Siakam 29 sayı attı, 7 de ribaund aldı. Kyle Lowry’den de 9 sayı, 3 ribaund, 8 asistlik performans geldi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’ta ise Tobias Harris 14 sayı, 15 ribaund, 6 asist, JJ Redick 17 sayı, Joel Embiid 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Ben Simmons 14 sayı, 9 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile oynadı.

Furkan Korkmaz 12 dakikada 5 sayı, 4 ribaund, 3 asistle mücadele etti.

1-FURKAN’IN PERFORMANSI:

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/o7Cg0QZZIak

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …