Güncel Haberler

Gaziantep Deplasmanda İBB’yi Çok Rahat Yendi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 28. haftasında Gaziantep Basketbol, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘u 94-65 mağlup etti.

Cebeci Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 25-24 geride tamamlayan Gaziantep Basketbol, devre sonunda 56-42’lik üstünlüğü yakaladı. Konuk ekip, mücadelenin üçüncü periyotu sonunda 70-55 ile üstünlüğünü korurken, maçtan da 94-65 galibiyetle ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İBB’de Perry Ellis 20 sayı, 5 ribaund ile ön plana çıkarken, Mehmet Yağmur 16 sayı, 10 ribaund, 3 asist ve Luka Babic 11 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile diğer çift haneli skor üreten isimler oldular.

Gaziantep’te ise Shaq McKissic 25 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Tonye Jekiri 18 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen Stevan Jelovac 15 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …