Güncel Haberler

Portland Deplasmanda Oklahoma’yı Yenerek Rahatladı

Portland Trail Blazers Batı Konferansı play-off ilk tur serisinde rakibi Oklahoma City Thunder‘ı deplasmandaki ikinci maçta 111-98 yenerek seride 3-1 öne geçti ve yarı final bileti için büyük bir avantaj elde etti. Serinin 5.maçı Portland’ın ev sahipliğinde oynanacak ve kazanmaları durumunda Oklahoma elenmiş olacak.

Damian Lillard 24 sayı, 8 asist, 3 ribaund, C.J. McCollum 27 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Al-Farouq Aminu 19 sayı, 9 ribaund ve Maurice Harkless 15 sayı, 10 ribaundla Portland’a galibiyeti getiren faktörler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Oklahoma’da ise Russell Westbrook hayal kırıklığı yarattı, ikinci yarıda hiç basket atamazken maçı 14 sayı, 9 ribaund, 7 asistle tamamladı. Paul George 32 sayı, 10 ribaund, 6 asist ve Dennis Schroder 17 sayı, 3 ribaund, 3 asistle direnç gösteren isimler oldular.

https://youtu.be/vQmahm70Qkw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …