Güncel Haberler

Real madrid Son Nefeste Panathinaikos’u Geçmeyi Başardı

Turkish Airlines EuroLeague‘de Play-Off ilk maçında Real Madrid, son çeyreğin bitimine 4 dakika kala 66-72 geri düşmesine rağmen konuk ettiği Panathinaikos‘u 9-0’lık seriyle 75-72 mağlup etti ve seride 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Real Madrid, maç boyu üstün taraf olarak son çeyreğe de 58-52 önde girmeyi başarmıştı. Son çeyrekte etkili olmayı başaran konuk ekip, maçın bitimine 3:52 kala Calathes’in üçlüğüyle 66-72’lik üstünlüğü yakaladı. Son bölümde savunmasıyla fark yaratmayı başaran Madrid ekibi, 9-0’lık seri yakaladı ve maçtan 75-72’lik skorla galip ayrıldı.

Real Madrid, bu sonuçla seride 1-0 öne geçmeyi başarırken serinin ikinci maçı da 19 Nisan Cuma günü İspanyol ekibinin ev sahipliğinde oynanacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Real Madrid’de Jeffery Taylor 13 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Fabien Causeur de 12 sayı üretti.

Panathinaikos’ta Nick Calathes 17 sayıyla maçın en skoreri olurken DeShaun Thomas 12, Ian Vougioukas da 10 sayıyla oynadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …