Güncel Haberler

Boston Son Çeyrekteki Performansı ile Indiana’yı Geçti

Boston Celtics konuk ettiği Indiana Pacers karşısında son çeyrekteki 31-12’lik skorla maçı çevirdi ve 99-91 kazanarak seride durumu 2-0 yaptı. Serinin önümüzdeki iki maçında ev sahibi Pacers olacak.

Indiana Pacers son çeyreğilk 2 dakiksaında farkı 12 sayıya (82-70) kadar çıkardı. Ancak Sonraki 8 dakikada Indiana hiç sayı atamazken, Boston Celtics 16-0’lık seriyle 86-82 öne geçti. Ardından Indiana, Bogdanovic’in iki üçlüğü ile son 2 dakikaya 91-89 önde girdi ancak 12 saniye kala 94-91 geri düştü. Moladan sonra topu kenardan çıkarırken acemice bir hata yapıp kaybettiler ve Boston adına Jayson Tatum basketfaulle skoru 97-91’e getirdi. Indiana bir top kaybı daha yapınca Boston Celtics, Gordon Hayward’ın serbest atışlarıyla skoru bekirledi: 99-91

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston Celtics’te Kyrie Irving 37 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Jayson Tatum 26 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Gordon Hayward 13 sayı, 5 ribaundla galibiyetin mimarları oldular.

Indiana Pacers’ta ise Bojan Bogdanovic 23 sayı, 8 ribaund, 3 asist, 4 top çalma, Thaddeus Young 15 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile öne çıktı, Darren Collison ve Tyreke Evans da 13’er sayı buldular.

https://youtu.be/oRkuv6IaF0Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …