Güncel Haberler

Philadelphia Rekor Hücum Performansı ile Galibiyete Uzandı (Furkan 7 sayı)

Philadelphia 76ers sahasındaki 2.maçta Brooklyn Nets‘i 145-123 yenerek seriyi 1-1 eşitliğe getirmeyi başardı. Evden uzaktaki ilk maçı kazanan Nets, artık önündeki 2 maçı kendi sahasında oynamanın avantajını kullanmaya çalışacak.

İlk yarısı çekişmeli geçen maçta 76ers 3.çeyrekte vitesi sonuna kadar arttırarak 51-23’lük skorla farkı 30 sayılara taşıdı. Son çeyrekte de Furkan’ın da dahiğl olduğu yedek rotasyonu ile oynayan 76ers 3.çeyrekte attığı 51 sayı ve maç toplamında bulduğu 145 sayı ile play-off maçları açısından kulüp rekorlarını kırmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Philadelphia’da Ben Simmons 18 sayı, 10 ribaund, 12 asistle triple-double yaparken, Joel Embiid de 23 sayı, 10 ribaundla double-double ile katkı verdi. Tobias Harris 19 sayı, 5 ribaund, 2 asistle ve kenardan gelen Boban Marjanovic 16 sayı, 8 ribaund, Mike Scott 15 sayı ile özellikle son çeyrekte as oyuncuların yüklerini almış oldular.

Son periyodda 10 dakika süre alan Furkan Korkmaz da 2/2 serbest atış, 1/2 3sayı, 1/2 2sayı ile 7 sayı attı, 1 de blok yaptı.

Brooklyn’de ilk beşten sadece DeAngelo Russell 16 sayı ile çift haneli skorlara ulaştı, bench oyuncuları Spencer Dinwiddie’den 19, Rondae Hollis Jefferson’dan 15 sayı, Caris LeVert ve Shabazz Napier’dan 13’er sayı geldi.

1-FURKAN’IN PERFORMANSI:

2-MAÇIN GENİŞ ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …