Güncel Haberler

Clippers Son Yılların En Büyük Sürprizlerinden Birine İmza Attı!

Batı Konferansı’nı 8.sırada bitiren Los Angeles Clippers deplasmanda karşılaştığı Golden State Warriors‘a tam anlamıyla soğuk bir duş aldırdı. Son yılların en büyük sürprizlerinden birine imza atan Clippers tam 31 sayı fark geriden gelerek şampiyonluğun en güçlü adaylarından Warriors’ı 135-131 yenerek ev sahibi avantajını rakibinden almış oldu, sonraki 2 maç Staples Center’da Clippers’ın ev sahipliğinde oynanacak.

İlk yarıda Golden State Warriors aslında maçı koparmıştı, devreye 73-50 önde girdiler. Ama 3.çeyrekte kendine gelen Clippers son çeyreğe girilirken 94-108 ile farkı 14 sayıya düşürdü. Son çeyrekte farkı iyice azaltarak maça ortak olan Clippers’da Williams sahneye çıkarak el yakan toplardan üst üste sayılar bulurken Curry’nin kritik üçlüğü son bölümde kaçırmasıya Warriors havlu attı ve maçı kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Lou Williams 36 sayı, 11 asist ile öne çıkarken Danilo Gallinari 24 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve enerjisi ile parmak ıssırtan Montrezl Harrell de 25 sayı, 10 ribaundla galibiyet yolunda önemli rol oynadılar.

Golden State Warriors’ta Stephen Curry 29 sayı, 6 asist, 3 top çalma, Kevin Durant 21 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Klay Thompson 17 sayı, Kevon Looney 19 sayılık katkı verdiler. DeMatcus Cousins maçın hemen başında, sadece 4 dakika sahada kaldıktan sonra sakatlanarak kenara geldi ve tekrar oyuna giremedi.

1-WILLIAMS’IN MÜTHİŞ PERFORMANSI:

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=2i82nqx6RQ4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …