Güncel Haberler

CSKA Alev Alan Rodriguez ile Baskonia’yı Farklı Geçti

Turkish Airlines EuroLeague play-off ilk maçında CSKA Moskova sahasında konuk ettiği Kirolbet Baskonia’yı İspanyol maestrosu Sergio Rodriguez’in etkili oyunuyla 94-68 yendi tüm rakiplerine net bir mesaj verdi.

Baskonia ilk yarı iyi direndi güçllü rakibine ve soyunma odasına 40-44 geride girdiler. Üçüncü çeyrekte ise Rodriguez’in alev almasıyla hücumda ritm bulan CSKA farkı açmaya başladı ve 29-9’luk seriyle Baskonia’yı tam anlamıyla darma dağın etti ve maçı tam 24 sayı farkla kazanarak seride 1-0 öne geçti.

Seride 2. maç Perşembe günü yine Moskova’da oynanacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

CSKA’da Sergio Rodriguez 19 sayı, 5 asist ile yıldızlaşırken, Cory Higgins 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Will Clyburn de 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Baskonia’da ise Shavon Shields 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en iyi direnen isim olurken, Darrun Hilliard da 12 sayı, 4 ribaund ve Vincent Poirier 12 sayı, 5 ribaund ile diğer etkili olan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …