Güncel Haberler

Milwaukee’den Griffin’siz Detroit’e Farklı Tarife! (Ersan sayı üretemedi)

NBA’in en iyi galibiyet yüzdesine sahip olan takımı Milwaukee Bucks Doğu Konferansı play-off serisi ilk maçında konuk ettiği Detroit Pistons‘ı beklendiği gibi rahat bir skorla, 121-86 yenerek seriye 1-0 başladı.

Detroit’in yıldız forveti Blake Griffin bu maçta sakatlığı nedeniyle oynayamadı ve büyük olasılıkla seri boyunca da forma giyemeyecek. Diğer taraftan misafir takımın pota altındaki en önemli silahı Andre Drummond da Giannis Antetokounmpo‘ya yaptığı sert faulün ardından oyundan atıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milwaukee’de Giannis Antetokounmpo 24 sayı, 17 ribaund, 4 asist, Eric Bledsoe 15 sayı, 5 asist, 3 ribaund, Brook Lopez 14 sayı, 4 blok, 3 ribaund, 2 asist, Khris Middleton 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve George Hill 16 sayı, 3 ribaund, 2 asistle mücadele ettiler.

Ersan İlyasova ise 23 dakika süre alırken sayı atamadı (0/3 3sayı, 0/1 2sayı), 6 ribaund, 2 asist, 2 blokla takımına katkı sağlayabildi.

Detroit’te Luke Kennard 21 sayı, Andre Drummond 12 sayı, 12 ribaund, Reggie Jackson 12 sayı, 5 asist üretti ve çift haneli skora ulaşan üç isim oldu.

1-MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/6JJgpSR2hHg

2-DRUMMOND’UN OYUNDAN ATILDIĞI ANLAR:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …