Güncel Haberler

Houston’dan Utah Karşısında Rahat Bir Galibiyet!

Houston Rockets Batı Konferansı play-off serisi ilk maçında Utah Jazz‘ın disiplinli savunmasını takım olarak çok iyi hücum edip, sadece James Harden‘ın eline bakmayarak deldi geçti ve 122-90’lık skorla rahat bir galibiyet elde ederek seriye de 1-0 önde başladı.

Houston cephesinde James Harden 29 sayı, 10 asist, 8 ribaund, Clint Capela 16 sayı, 12 ribaund, Eric Gordon 17 sayı, 3 ribaund ve Chris Paul 14 sayı, 7 asist, 3 ribaund ile öne çıktı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Utah’ta ise Rudy Gobert 22 sayı,12 ribaundla double-double yaptı, Donovan Mitchell 19 sayı, 5 ribaund ve Ricky Rubio 15 sayı, 6 asist, 3 ribaundla en iyi direnen isimler oldular.

https://youtu.be/7hM3G7Wu04c

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …