Güncel Haberler

Sakarya’da Tecrübeli Oyuncular Sessizliklerini Bozdular!

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye beklenmedik bir değişiklik olmazsa Cuma günkü Afyon Belediye maçında TK Edogi ve genç oyuncularla çıkacak. Kadrodaki yerli oyuncuların tamamı bugün itibariyle Sakarya’dan ayrıldı.

Sakarya’da yaşanan süreçle ilgili olarak Bora Hun Paçun ve Şafak Edge şunları söyledi:

BORA HUN PAÇUN

Selçuklu’dan buraya sorunları bilerek geldim ama bu boyutlara varacağını tahmin etmemiştim. Banvit maçından sonra başkan, daha sonra da genel menajer istifa etti. Birsüre Akgün Altuğ durumu toparlamak için çabaladı ama sonuç alamadı ve tamamen sahipsiz kaldık.

Bu haftaki Afyon Belediye maçını kazansak bu takım ligde kalacak ancak uzun süredir antrenman yapmadığımız için ciddi olarak sakatlık riskiyle karşı karşıya olduğumuzu biliyoruz. Açıkçası hiçbir ümidimiz kalmadığı için oynamama kararı aldık.

Bugün sadece Sakarya değil, birçok kulüpte paralar gecikiyor. Beşiktaşlılar antrenmana çıkmadı, Fenerbahçe’de bile ödemeler gecikiyor ama onların karşısında muhatap var. Biz konuşacak yetkili bulamadık. Başka takımlardaki arkadaşlarımız paralar gecikse de bir şekilde ödemelerin yapılacağını biliyor, burada böyle birşey yok. Bu takım ligde kalmış da olsa ilgisizlik ve borçlar nedeniyle kapanmaya mahkum.

Son zamanlarda herkes evine döndü, maç günleri toplanıp sahaya çıktı. Halı sahada top oynayan arkadaş grubundan farkımız kalmadı.Bu daha fazla sürdürmenin anlamı yok.

ŞAFAK EDGE

Biz yapacağımızın fazlasını yaptık ama artık gücümüz kalmadı. Ödemeler konusunda bize söylemedikleri yalan kalmadı ama artık yalan söyleyecek kişi bile yok meydanda. Seçimden sonra herşeyin düzeleceğini söylemeleri son yalanları oldu, bizle dalga geçtiler.

Boşuna kira vermektense birbirimize destek olarak evleri boşalttık ve artık bıraktık.

Bazı çaylak yabancılar yemek yiyecek para bulamadı ve esnafa borçlandı.

Kaynak: Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …