Güncel Haberler

Nuggets, Spurs’ü Ezdi (Popovich yine atıldı)

San Antonio Spurs deplasmanda Denver Nuggets karşısında 85-113 gibi bir skorla ezilerek yenilirken ilginç bir NBA rekoru da gerçekleşti bu maçta.

Spurs’ün tecrübeli koçu Greg Popovich daha 63.saniyede 2.teknik faulünü alarak oyundan atıldı. Faul pozisyonuna itiraz eden kurt hoca ilk teknik faulünü aldı, ardından tepkilerini arttırarak sürdürdü ve ikinci teknik faulünü de hemen üstüne alarak oyundan atıldı.

Elbette bu durum NBA tarihine de geçti, Popovich oyundan en erken diskalifiye edilen koç olarak tarihteki yerini aldı.

Popovich iki gün önceki Sacramento Kings maçında da diskalifiye edilmişti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Maçı rahat kazanan Denver’da Nikola Jokic 20 sayı 11 ribaunt 9 asist ile oynadı. Monte Morris ve Malik Beasley 19 sayı, Jamal Murray 14 sayı 11 asist ile mücadele etti.

San Antonio Spurs‘te en skorer oyuncular 16’şar sayıyla LaMarcus Aldridge ve çaylak Lonnie Walker oldu.

1-POPOVICH’IN OYUNDAN ATILDIĞI ANLAR:

2-MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …