Güncel Haberler

Ataman: ”İkinci yarıda savaştık ve agresifliğimizi gösterdik.”

Turkish Airlines Euroleague normal sezon 30. hafta maçında İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milan takımını 101-95 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün maçın ilk yarısında kendi oyunumuzu oynamadık. Savaşmadık ve sahada yumuşak kaldık. AX Armani Exchange Olimpia Milan takımı hücum potansiyeli yüksek olan bir takım. İlk yarıda 53 sayı kaydettiler. Devre arasında soyunma odasına girdiğimiz zaman, play off’lardan önce bu şekilde oynamamamız gerektiğini konuştuk. İkinci yarıda sahaya çıkınca savaştık ve savunmada agresifliğimizi gösterdik. Bugün 11 oyunculu bir rotasyon ile mücadele ettik. Agresifliğimiz ile sayılar bulduk. Tüm takım mücadele etti ve maçın sonunda kazanmayı bildik. AX Armani Exchange Olimpia Milan için çok önemli bir maç olduğunu biliyorduk. Euroelague’de her maç çok önemli ve bu bakış açısıyla oynadık ve maçı kazandık.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …