Güncel Haberler

Westbrook Lakers Karşısındaki Performansı ile Tarihe Geçti!

Oklahoma City Thunder‘ın evinde eksik Los Angeles Lakers‘ı 119-103 yendiği maça Russell Westbrook‘un tarihi performansı damga vurdu.

Westbrook tam 51 yıl sonra bir ilke imza attı ve 20 sayı, 20 ribaund, 21 asist üreterek bir maçta hem sayı, hem ribaund, hem de asist istatistiklerinde 20’li rakamlara ulaşmayı başardı. NBA’de bunu daha önce tek yapabilen isim 51 yıl önce, 1968’de 22 sayı, 21 asist, 25 ribaund üreten efsane pivot Wilt Chamberlain olmuştu.

Oklahoma’da ayrıca Jerami Grant 22 sayı, 5 ribaund, Paul George 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 5 top çalma ile oynadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Los Angeles Lakers’ta sezon bitene kadar oynatılmaması kararlaştırılan LeBron James ile birlikte Kyle Kuzma, Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart ve Tyson Chandler kadroda yer almadılar. Kentavious Caldwell-Pope 23 sayıyla takımının skoreri oldu.

https://youtu.be/eDeasroZQFY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …