Güncel Haberler

Lebron James İçin Bu Sezon Tamamlandı!

Los Angeles Lakers, sağlık ekibinin de görüşleri doğrultusunda LeBron James‘in sezonunun kalan bölümünde forma giymeyeceğini açıkladı.

Kulüp başkanı Magic Johnson, “Doktorlarımızla yaptığımız görüşmelerden sonra LeBron’un sezonun kalan maçlarında riske edilmemesine karar verdik” ifadelerini kullandı.

LeBron, basketbol yaşantısında 14 yıl sonra ilk kez Play-Off dışında kalmıştı. Bu gelişmenin ardından 34 yaşındaki süper yıldızın sezonun geri kalanında riske edilmemesi bekleniyordu, hatta Lakers yönetimi bu kararı vermekte 1-2 maç geç bile kaldı. Umarım dinlenme fırsatı bulacak olan Lebron söz verdiği gibi yazın Çin’de düzenlenecek Dünya Kupası’nda ABD formasını giyer. Onu milli takımımız karşısında izlemek büyük keyif olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …