Güncel Haberler

Real Madrid Rudy’nin Son Saniye Üçlüğü ile OAKA’dan Galibiyet Çıkardı!

OAKA deplasmanında Panathinaikos‘un konuğu olan ve bütün maçı geride götüren Real Madrid, son saniyede tecrübeli şutörü Rudy Fernandez‘in bulduğu üçlükle maçtan 74-73 ile galibiyet çıkarmayı başardı.

Panathinaikos kendi sahasında oynamanın avantajıyla maça müthiş bir giriş yaptı ve daha ilk çeyrekten 18 sayı farkla öne geçti. Campazzo’nun kenardan getirdiği enerjiyle kendine gelen Real farkı bir miktar azaltsa da soyunma odasına 33-45 geride girmekten kurtulamadı. 3.çeyrekte ikinic çeyrekteki gibi Tavares’i pota altında iyi kullanan ve oyunun kontrollünü elen alan Real farkı tek hanelere düşürüp maça ortak oldu. Son çeyrekte Panathinaikos’un hücumdaki tutuk oyunu devam edince artık Real oyundaki üstünlüğünü skora da yansıtmaya çok yaklaştı ve farkı bir sayıya kadar düşürdü. Artından Langford’un bulduğu kritik şutla adeta nefes alan ve Panathinaikos aslında son hücumda da Real’i iyi püskürttü ama Rudy’nin çok zor pozisyonda gönderdiği üçlüğe engel olamayınca maçtan 1 sayı farkla mağlup ayrıldılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Real Madrid’de Walter Tavares 14 sayı, 16 ribaundla double-double yaparken, son saniye üçlüğü ile galibiyeti getiren Rudy Fernandez 13 sayı, 5 ribaund, Sergio Llull 12 sayı, 5 asist, Trey Thompkins de 10 sayıyla oynadı.

Panathinaikos’ta ise Nick Calathes 14 sayı, 9 ribaund, 5 asist yaparken Keith Langford 14 sayı, 3 ribaund, Georgios Papagiannis 9 sayı, 7 ribaund ve Sean Kilpatrick 8 sayıyla oynadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …