Güncel Haberler

Maccabi Evinde Gran Canaria’yı Rahat Geçti ve Umutlarını Son Haftaya Taşıdı

Turkish Airlines Euroleague 29.hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv evindeki maçta zayıf rakibi Gran Canaria karşısında baştan sona üstün götürdüğü mücadeleden 90-55’lik skorla galibiyet çıkardı.

Taraftar desteği ile maça agresif ve tempolu bir giriş yapan Maccabi, Wilbekin liderliğinde rahat skor üretip rakibini de sert savunması ile durdurunca daha ilk çeyrekten 12 sayılık farkı yakaladı. İkinci çeyrekte tüm silahlarını devreye sokan İsrail temsilcisi soyunma odasına 18 sayı farkla önde girmeyi başardı. İkinci yarıda farkın açılmasıyla koç Sfariropoulos tüm oyuncularına süre vermeye başladı ama buna rağmen farkın kapanmasına da izin vermedi ve rahat bir galibiyet çıkardı Maccabi Tel Aviv.

Galibiyet sayısını 14 maça çıkaran Maccabi Tel Aviv son hafta güçlü temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu İstanbul’da yenerek play-off biletini kapmaya çalışacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Maccabi’de en skorer isim 20 sayı, 6 ribaundla Alex Tyus olurken, Scottie Wilbekin 12 sayı, 4 ribaund, Tarik Black 10 sayı, 8 ribaund ve Johnny O’Bryant 11 sayı, 8 ribaund ürettiler. Genç yetenek Deni Avdija da 10 sayı, 5 ribaundla etkili bir maç çıkardı.

Gran Canaria cephesinde ise DJ Strawberry 11 sayıyla oynarken Clevin Hannah 9 sayı, 3 ribaund, Marcus Eriksson 7 sayı ve Cory Jefferson 6 sayı, 2 ribaund yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …