Güncel Haberler

Wizards, Booker’ın Tarihi Performansına Rağmen Kazanmayı Bildi

Phoenix Suns konuk ettiği Washington Wizards‘a Devin Booker‘ın tarihi performansına rağmen 121-124 yenildi. Bu sonuçla Wizards matematiksel olarak play-off şansını sürdürmeye devam etti.

Bir önceki gün Jazz karşısında 59 sayı üreten Devin Booker, bu maçta da 50 sayı üretti ama galibiyet için yeterli olmadı. Maçta denge son anlara kadar bozulmazken, bitime 3 saniye kala Bryant’in basket-faul sonrası ürettiği 3 sayılık oyun Wizards’a maçı getiren skoru belirledi.

Bu maçta 50 sayı ve 10 ribaund üreten Booker, hem NBA tarihinde iki maç üst üste 50+ sayı üreten en genç oyuncu ünvanına sahip oldu hem de Suns kulüp tarihinde bunu yapabilen ilk oyuncu oldu. Daha önce Suns adına üst üste iki maçta 40+ sayı atan tek oyuncu ise Tom Chambers’tı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’ta ayrıca Deandre Ayton, 14 sayı ve 10 ribaund ile double-double yaparak Suns tarihinde bir sezonda en çok double-double yapan oyuncu oldu. Josh Jackson ile Kelly Oubre Jr sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler.

Wizards cephesinde ise Bradley Beal ve Jabari Parker 28’er sayı ile oynadılar. Bryant da galibiyete 18 sayı ve 19 ribaundluk bir katkı yaptı. Wizards’da Ariza forma giymedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …