Güncel Haberler

Oklahoma 24-0’lık Rekor Seri ile Indiana’yı Devirdi

Oklahoma City Thunder evindeki maçta 10 sayı gerideyken sezonun rekor serisi olan 24-0 ile öne fırladı ve Indiana Pacers‘ı 107-99 mağlup etti.

Üçüncü çeyreğin başında Indiana 58-48 öndeyken ev sahibi 7 dakika içerisinde 24-0 ‘lık seri (bu sezonun en iyi yüksek serisi) yakaladı ve 72-48 öne geçerek üstünlüğü ve tüm kontrolü ele aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Oklahoma da Paul George 31 sayı ile eski takımına karşı yıldızlaşırken, Steven Adams 25 sayı, 12 ribaundla double-double, Russell Westbrook 17 sayı, 12 asist, 11 ribaundla bu sezon 29. kez triple-double yaptı.

Indiana’da ise Bojan Bogdanovic 6/9 üçlükle 28 sayı attı, Domantas Sabonis 18 sayı, 10 ribaund, Myles Turner 12 sayı, 14 ribaundla double-double’a ulaştı ama galibiyet için yeterli olmadı.

24-0’lık Serinin Geldiği Anlar:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …