Güncel Haberler

Denver, Indıana’da Soğuk Bir Duş Aldı!

Batı Konferansı’nda liderlik yarışında oldukları Warriors’ın sürpriz bir şekilde Dallas’a kaybetmesi ile bir adım öne geçen Denver Nuggets, deplasmanda Indiana Pacers‘a 88-124 yenildi ve avantajını kaybetti.

Maça çok iyi başlayan Denver daha ikinci çeyrekten farkı açıp maçı bitirmek üzereydi ki Bojan Bogdanovic sahneye çıktı. Hırvat skorer takımının 12-2’lik geri dönüş serisinde tüm sayılara imza atarken 26’sıilk yarıda olmak üzere 35 sayı (4/4 serbest atış, 5/6 3sayı, 8/10 2sayı) kaydetti, 6 ribaund, 3 de asist yaptı. Myles Turner 17 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 blok ve Domantas Sabonis de 15 sayı, 13 ribaund, 4 asistle galibiyette rol aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Konuk Denver’da ise Nikola Jokic 19 sayı, 11 ribaund, 8 asist, 4 blokla oynayıp triple-double’ı koklarken, Will Barton 15 sayı (3/5 3sayı) ve kenardan gelen Monte Morris 12 sayı kaydetti.

https://youtu.be/qEm4Uxs9q1s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …