Güncel Haberler

Aldridge Attı, Spurs Celtics Deplasmanında Kazandı

San Antonio Spurs, son günlerde düşüşte olan Boston Celtics‘i LaMarcus Aldridge‘in etkili performansıyla deplasmanda 115-96 yenmeyi başardı.Bu sonuçla Celtics’in galibiyet hasreti 4 maça çıkmış oldu.

Spurs cephesinde LaMarcus Aldridge 48 sayıyla (20/31 sahaiçi, 7/8 serbest atış) kendi adına sezonun en yüksek ikinci skoruna ulaştı, istatistiklerine 13 ribaund, 6 asist de asist ekledi. Aldridge kariyeri boyunca yedinci kez 40 sayı barajını aştı. DeMar DeRozan 16 sayı, 11 asist ve Patty Mills 12 sayıyla çift haneli skorlara ulaşan diğer Spurs oyuncuları oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston’da ise Marcus Smart 14, Kyrie Irving 11 sayı, 12 asist, sakatlıktan dönen Gordon Hayward 13 sayı, Aron Baynes 9 sayı üretti. Jayson Tatum ve Al Horford sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadılar.

https://youtu.be/7h3zc-t_icM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …