Güncel Haberler

Obradovic: “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle savunma açısından çok iyiydiler.”

Fenerbahçe Beko koçu Zeljko Obradovic sarı lacivertlilerin TOFAŞ karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Oyuncularının bugünkü oynama şekillerinden memnun olduğunu dile getiren koç Obradovic sözlerine şu şekilde devam etti:

“Oyuncularda yaşadığımız sakatlık sorunlarından dolayı ilk saniyeden itibaren agresif ve ciddi bir maç oynamamız gerekiyordu. Bugün oynama şeklimizden çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle savunma açısından çok iyiydiler. Hücumda da topu çok iyi kullandılar ve 23 asistimiz vardı. Hücum ribaundlarında da agresiftik. Özellikle Ahmet bugün çok iyi oynadı. Oyuncularımı bu güzel maç ve önemli galibiyet için tebrik ediyorum. Taraftara da Her zamanki gibi destekledikleri için teşekkür ediyorum.”

Marko Guduric’in sakatlığının ciddi olup olmadığı sorusuna ise Koç Obradovic, “Yarın netleşir çünkü maçtan sonra belli olamıyor. Bugün Marko ama diğer oyuncularımızla ilgili de sorunlarımız var. Jan Vesely, Kostas Sloukas ve Luigi Datome’de de sıkıntılar var.” diye yanıt verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …