Güncel Haberler

Cleveland Son Topta Clippers’a Kaybetti (Cedi 11 sayı)

Cleveland Cavaliers konuk ettiği Los Angeles Clippers karşısında maçı son topa kadar getirdi ama 108-110 kaybetmekten kurtulamadı.

Bitime 6 saniye kala Clippers adına Beverley çizgiden 1/2 ile dönerek farkı 2 sayıya çıkardı. Son top Cleveland’a kaldı ancak Clarkson 3 sayı deneyip isabeti bulamadı ve sonuna kadar getirdikler maç ellerinden kayıp gitti. Yine sadece bireysel preformansların ön planda olduğu, takım isminin altının boş kaldığı bir Cleveland vardı sahada, herkese kendi istatistiklerine oynadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Los Angeles Clippers’ta Danilo Gallinari 27 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Lou Williams 15 sayı, 6 asist, Shai Gilgeıus Alexander 16 sayı, 5 asist, 2 top çalma ile oynadı.

Cleveland Cavaliers’te ise Kevin Love 22 sayı, 8 ribaund, Collin Sexton 29 sayı, 1 asist, 4 ribaund, Jordan Clarkson 20 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile ön plana çıkan isimler oldular.

Cedi Osman 35 dakikada 11 sayı (5/6 serbest atış, 2/3 3sayı, 0/4 2sayı), 2 ribaund, 3 asist ile mücadele etti ve savunma performansı ile takımına değerli bir katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …