Güncel Haberler

Olympiakos Deplasmanda Gran Canaria’dan Büyük Fark Yedi!

Turkish Airlines Euroleague 28.maç gününde deplasmanda herhangi bir iddiası bulunmayan Gran Canaria‘ya 67-90’lık skorla kaybeden Olympiakos bitime 2 maç kala play-off şansını da zora sokmuş oldu.

Koç Martinez’in göreve gelişiyle farklı bir hava yakalayan ve Euroleague’de herhangi bir iddiası kalmamış olmasına rağmen iyi bir performans sergileyen Gran Canaria, evinde oynamanın da avantajıyla baştan sonra üstün olduğu maçta özellikle pota altını çok iyi kullanarak Olympiakos’u beklenmedik şekilde rahat geçti. Yunan ekibinin uzun yıllardır bu kadar ezildiği ve çaresiz kaldığı bir maç izlememiştik. Koç Blatt’ın yüksek tempo ve hücuma dayalı anlayışı ile Kırmızılar’ın özünde yer alan sert savunma ve kontrollü oyun arasındaki kan uyuşmazlığı artık bu maçla beraber adeta bas bas bağırdı…

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Gran Canaria’da Marcus Eriksson 24 sayı (6/10 3sayı), Siim-Sander Vene 14 sayı (3/3 3sayı) ve D.J. Strawberry 13 sayı ile takımlarını galibiyete taşıdılar.

Strelnieks ve Spanoulis’den faydalanamayan Olympiakos hücumda çok zorlanırken yay gerisinden de %25 gibi çok kötü bir yüzdeyle oynadı. Briante Weber 13 ve Axel Toupane 12 sayıyla öne çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …