Güncel Haberler

Obradovic: “Savunma açısından hatalı kararlar aldık ve kolay sayı bulmalarına izin verdik.”

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic70-68 kaybedilen CSKA Moskova maçının ardından açıklamalarda bulundu. Savunma açısından hatalı kararlar aldıklarına vurgu yapan Obradovic, hücum açısından zorlandıklarını ve gereksiz top kayıpları yaptıklarını belirtti.

Fenerbahçe TV’ye konuşan Obradovic şu açıklamalarda bulundu:

“CSKA Moskova ile oynadığımız maçlar çok özel oluyor, mücadele son saniyeye kadar sürüyor. Bugün de aynı şekilde oldu. Oynama isteği ve mücadele isteği açısından oyuncularımla gurur duyuyorum. Maç 40 dakika ve 40 dakika boyunca konsantre olmanız gerekiyor. Savunma açısından hatalı kararlar aldık ve kolay sayı bulmalarına izin verdik. Buna rağmen 70 sayı ürettiler. Hücum açısından biraz zorlandık ve gereksiz top kayıpları yaptık. Bunu düşünüp önümüzdeki 2 maç için analiz etmemiz gerekiyor ve daha da önemli olan play-offlara hazırlanmamız gerekiyor. Moskova’da birçok taraftarımız var ve onlara destekleri için teşekkür ediyoruz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …