Güncel Haberler

LeBron’dan İlk Dünya Kupası Açıklaması: “Oynamayı Düşünüyorum”

Çin’deki FIBA Dünya Kupası’nın E Grubu’nda Türkiye’ye rakip olacak ABD’nin kadrosunda LeBron James de olacak mı? Kral, Çin macerası konusunda ilk açıklamasını yaptı.

2019 yazında Çin’de yapılacak FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda ABD formasıyla LeBron James’i izleyebiliriz.

ClutchPoints‘in 2019 yazında ABD formasını giymek konusundaki sorusunu yanıtlayan James, Çin macerasına açık kapı bıraktı:

“2019 yazında ABD’yle olması kesinlikle düşünüyorum. Yazı nasıl geçireceğimi bir süredir düşünüyorum. Şu an playoff resminden bu kadar uzakta olmamız talihsiz oldu. Görünüşe bakılırsa playoff yapamayacağız.”

Sezonun bitimine 12 maçları kala playoff potasının 10,5 maç uzağındaki Lakers bu haldeyken görünüşe bakılırsa Kral, 2019 yaz planlarını anlatmaya başlayacak.

Şampiyonanın E Grubu’nda ABD’ye rakip olacak 12 Dev Adam’ın karşısına çıkıp çıkmamaması söz konusu olduğundan Türk basketbolseverler de LeBron’un Çin planlarını yakından takip edecek.

İlk açıklamaya bakılırsa Kral, Uzak Doğu’ya gitmek konusunda olumlu. Ama 14 sezon sonra playoff’ta olmayacağı, sekiz yıl sonra sezonu final serisine kadar oynamayacağı düşünülürse dinlenmek de ona hala cazip gelebilir.

Kaynak: Eurohoops & ClutchPoints

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …