Güncel Haberler

Lakers Bu Kez de Hezonja’nın Bloğuna Takıldı!

Play-off şansını kaybeden Los Angeles Lakers deplasmanda New York Knicks‘e 123-124 yenilmekten kurtulamadı. Knicks bu sonuçla evindeki 8 maçlık galibiyet özlemini sona erdirmiş oldu. Lakers ise son 9 maçındaki 8.mağlubiyetini aldı.

Bitime 2 saniye kala New York Knicks 124-123 öndeyken LeBron James potaya gitti ancak çok konsantre ve iyi savunma yapan Hırvat forvet Mario Hezonja‘dan blok yedi ve ardından doğruca soyunma odasına yöneldi.

New York Knicks’te Emmanuel Mudiay 28 sayı (3/4 3sayı), 8 asist, Damyean Dotson 26 sayı, 6 ribaund, maçı getiren bloğun sahibi Mario Hezonja 17 sayı, 8 ribaund, Kevin Knox 19 sayı (3/5 3sayı), 6 ribaund, DeAndre Jordan 15 sayı, 17 ribaund, 7 asistle galibiyetin mimarı oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Los Angeles Lakers’ta LeBron James‘in benchte takım arkadaşlarından uzak oturması eleştirilere neden olurken, süper yıldız maçı 33 sayı, 8 asist, 6 ribaund ile tamamladı. Kyle Kuzma da 18 sayı, 8 asistle diğer öne çıkan isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …