Güncel Haberler

Milano James Liderliğinde Olympiakos’u Yenmeyi Başardı

Turkish Airlines Euroleague 26.hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk ettiği Olympiakos‘u Şubat ayının MVP’si James’in etkili performansıyla 66-57’lik yenmeyi başardı.

Maça yüksek tempoda, çok verimli hücum ederek başlayan ev sahibi ilk çeyreği 19-10 önde geçmeyi başardı. İkinci çeyreğe ise Olympiakos iyi başladı ve Spanoulis liderliğinde geri gelerek farkı eritip maça ortak oldular. Savunmaların iyice sertleştiği, temponun düştüğü ikinci çeyreğin ardından takımlar 23-23 beraberlikle soyunma odasına gittiler.

Üçüncü çeyreğe 6-0’lık seri ile başlayan ev sahibi farkı çift hanelere kadar çıkararak final periyoduna 49-39 önde girmeyi başardı. Son çeyrekte de James’in etkili oyunuyla Olympiakos’u yaklaştırmayan Milano farkı koruyarak play-off yolunda hanesine çok değerli bir galibiyet yazdırdı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Milano’da Mike James 27 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Vladimir Micov da 13 sayı, 2 ribaund, 3 topçalma ile galibiyet yolunda onun en büyük yardımcısı oldu.

Olympiakos da ise Nikola Milutinov 13 sayı, 9 ribaund ve Nigel Williams-Goss 11 sayı, 6 asistle öne çıksalar da mağlubiyeti engelleyemediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …