Güncel Haberler

Ruslar’ın Düellosunda Unics Kazan Adını Yarı Finale Yazdırdı

7DAYS EuroCup‘da iki Rus ekibinin düellosunda Unics Kazan 3.maça kalan seride kendi sahasında Lokomotiv Kuban‘ı 69-65 yenerek adını yarı finale yazdıran takım oldu.

UNICS Kazan, yarı finalde Valencia‘yla mücadele edecek.

İki Rus takımının çeyrek finaldeki 3.kapışması yine çok sertti. Bunun yanı sıra iki ekibin de hücum silahları genelde tutuktu. Zaman zaman seriler bularak karşılıklı birbirlerine üstünlük kursalar da bunu devam ettiremediler. Özellikle ikinci çeyrekte Unics çok iyi bir seri yakalasa da Kuban Johnson ile karşılık vererek maça tekrar dengeyi getirdi.

Maçın son bölümünde ise heyecan doruktaydı, basit hatalar yapan Unics Kazan geriye düştü ancak kenardan gelen iki isim Smith ve Kaimakoglou gönderdikleri kritik üçlüklerle tekrar takımlarını öne taşıdılar. Lokomotiv Kuban cephesinde ise serbest atış çizgisine gittiği anlarda hayal kırıklığı yaratan Kulagin takımının maça ortak olma şansını kaçırmasına neden oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kazan’da Erick McCollum 11 sayı, 5 ribaundla oynarken Kostas Kaimakoglou ise 14 sayı, 4 ribaundla kenardan gelerek çok değerli bir katkı verdi. Raymar Morgan 7 sayı, 4 ribaund yaparken Pierria Henry ise 6 sayı, 5 asistte kaldı.

Kuban cephesinde ise JaJuan Johnson 15 sayı, 12 ribaundla double-double yapsa da galibiyet için yeterli olmadı bu performansı. Dmitry Kulagin 16 sayı, 5 ribaund, Jamel McLean 9 sayı, 5 ribaund ve Dorell Wright 9 sayıyla oynadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …