Güncel Haberler

Gaziantep, Büyükçekmece Deplasmanında Üçlük Olup Yağdı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 21. haftasında Gaziantep Basketbol deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol‘u 93-69’luk skorla mağlup etti.

Karşılaşmaya iki ekip de boyalı alandan kolay sayılar bularak başladı. Hücumda ritmini arttıran Gaziantep Basketbol, Jelovac’ın sayılarıyla ilk çeyreği 22-14 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte Hayes ile arka arkaya sayılar üreten Arel Üniversite Büyükçekmece Basketbol karşısında Tomas ve Can Uğur Öğüt ile dış atışlardan basketler bulan Gaziantep Basketbol, soyunma odasına 50-33 önde gitti.

İkinci yarıda Jelovac’ın dış atışlardan kaydettiği sayılarla üçüncü çeyreği 68-57 önde tamamlayan Gaziantep Basketbol, son çeyrekte farkı açtı ve sahadan 93-69 galip ayrıldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Büyükçekmece’de Kenny Hayes 23 sayı (3/4 3sayı), 2 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Deniz Kılıçlı da 13 sayı, 7 ribaund ile takımı adına en iyi direnen isimlerdendi.

Yay gerisinden takı olarak 16/26 (%61) isabet oranı ile oynayan Gaziantep cephesinde ise kenardan gelen Steven Jelovac 26 sayı (6/8 3sayı), 9 ribaund ile galibiyeti getiren isim oldu. Marko Tomas da 17 sayı (5/5 3sayı), 2 asist ile galibiyetin diğer mimarıydı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …