Güncel Haberler

Dusko Ivanovic: “Değerli bir maçı kazandık”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 21.hafta mücadelesinde konuk olduğu Afyon Belediyespor’u zorlansa da yenmeyi bilen Beşiktaş Sompo Japan‘da koç Dusko Ivanovic ve takımın formda ismi Burak Can Yıldızlı açıklamalarda bulundu.

Koç Ivanovic şunları söyledi:

“Önemli bir maçtı. İlk yarıda enerjimiz yoktu, çok hata yaptık. İkinci yarıda iyi oynadık. Bizim için çok değerli bir maçı kazandık.”

Burak Can’ın açıklamaları ise şöyleydi:

“İki takım da iyi oynadı. Zevkli bir mücadele oldu. İlk yarı iyi oynamadık. İkinci top şansları verdik. Hızlı hücum yedik. İkinci yarıda daha sert savunma yaptık ve hücum ribaundu verdik. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …