Güncel Haberler

Rich’den Beşiktaş’a Kötü Haber Geldi!

Beşiktaş Sompo Japan‘ın haftaiçi Nanterre ile oynadığı FIBA Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmesi ilk maçında sakatlanan skorer oyuncu Jason Rich‘den kötü haber geldi.

Oyuncunun sağlık durumu hakkında kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız Nanterre 92 karşılaşması sırasında sakatlanan Jason Rich’in, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde yapılan kontrolleri sonrasında sağ ön kol ulna kemiğinde kırık tespit edilmiştir.Tedavisine hemen başlanan başarılı basketbolcumuzun 4 hafta sonra parkelere dönmesi bekleniyor.

Aynı karşılaşmada sağ kol dirseğinde tendinopati oluşan Duşan Cantekin de Afyon Belediyespor karşılaşmasında kadroda yer alamayacak.

Aynı zamanda; 2.5 hafta önce ameliyat olan Robin Benzing 10 gün sonra çalışmalara başlayabilecek. “

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …