Güncel Haberler

Batı Konferansı’nın Zirvesine Alev Alan Thompson Damga Vurdu!

Batı Konferansı’nın zirvesindeki kapışmada Golden State Warriors evinde konuk ettiği Denver Nuggets‘ı sakatlıktan dönen keskin nişancısı Thompson liderliğinde 122-105 geçmeyi bildi.

Bu sonucun ardından Warriors 45-20 ile liderliğini sürdürdü, Denver Nuggets 43-22 ile ikinci sırada kaldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sakatlıktan dönen Klay Thompson yay gerisinden adeta alev aldı ve 35 dakikada 39 sayı (9/11 3sayı), 3 ribaund, 4 asistlik performans sergiledi. Kevin Durant 26 sayı (2/2 3sayı), 4 ribaund, 6 asist, Stephen Curry 17 sayı (4/10 3sayı), 7 ribaund, 4 asist, 7 top kaybı ile oynadı. Jokic karşısındaki etkili savunması ile maçın x-faktörü olan DeMarcus Cousins 13 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 6 blok,3 top çalma ile çok iyi bir akşam geçirdi.

Denver’da ise Nikola Jokic 16 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile kendi standartlarına göre vasat bir maç çıkardı. Monte Morris ise 17 sayı (5/13 üçlük), 6 asistle dikkat çeken bir performansa imza attı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …