Güncel Haberler

Obradovic: “Maçın bu şekle gelmesinde Real Madrid’e yardımcı olduk.”

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Turkish Airlines EuroLeague 25. hafta maçında Real Madrid‘e deplasmanda farklı kaybedilen karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“Real Madrid’i tebrik ediyorum, çok iyi oynadıklarını düşünüyorum. Ama gerçek şu ki, maçın bu şekle gelmesinde onlara yardımcı olduk. Bizim aksimize onlar çok agresif oynadılar. Onların sevdiği oyunu oynamalarına fırsat verdik. Koşarak ve bütün alanı kullanarak oynadılar. Umarım gelecek için bu maç bize faydalı olur. Bazı şeyleri değiştirmemiz gerektiği çok açık. En büyük dileğim de sağlıklı bir takım olmamız ve toplu halde, birlikte antrenman yapabilmemiz. Çünkü son 7 gündür uzunlarımızın hepsinde sorun vardı. Jan yoktu, Ahmet yoktu ve 13-14 kişiyle antrenman yapmak gerçekten çok zor. Umarım bu maç bizim bazı şeyleri daha iyi anlamamıza ve EuroLeague’i daha iyi bir şekilde bitirmemize yardımcı olur.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …