Güncel Haberler

Ernak: “Çok fazla hızlı hücum sayısı yedik.”

Turkish Airlines Euroleague 25.hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Panathinaikos‘a farklı kaybeden Darüşşafaka Tekfen‘de koç Selçuk Ernak maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli koç, rakiplerine çok fazla hızlı hücum şansı verdiklerini söyledi:

“Hücumdaki kötü yüzdemiz yüzünden Panathinaikos‘a hızlı hücumda kolay sayı şansları verdik. Maçın başında da söylediğim gibi çok iyi karar verici oyuculara sahipler. Ne zaman hücumda kötü bir dönem geçirsek, Panathinaikos hızlı hücumları zorladı ve kolay sayılar buldu. Bu yüzden evimizde 91 sayı buldular. Geçen hafta Gran Canaria deplasmanında da bunu yaptılar. Bu yüzden onları sadece tebrik edebilirim.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …